Skip links
Over Ons

Meier Properties

Ons verhaal

Ontmoet Giel en Olivier Meier, de oprichters achter Meier Properties. Uit eigen ervaring weten zij hoe uitdagend de stap naar vastgoed in Dubai kan zijn. Met hun eigen ervaring en toewijding hebben zij dit proces vereenvoudigd voor Nederlandse investeerders. Begin uw reis naar succesvol investeren in Dubai met ons.

Meier Properties staat voor een transparante en toegankelijke benadering van de vastgoedmarkt in Dubai. Giel en Olivier combineren hun Nederlandse roots met een diepgaand begrip van de lokale markt. Hiermee willen zij u voorzien van expertise en persoonlijke service.

Eigenaar

— Meier Properties

Giel Meier

Giel, jong en ambitieus in de vastgoedwereld, heeft scherp inzicht verworven in de rendementen op vastgoedinvesteringen. Met zijn expertise heeft hij opgemerkt dat de rendementen in Dubai aanzienlijk hoger zijn dan die in bijvoorbeeld Nederland, Spanje en Frankrijk. Gedreven door de wens om deze lucratieve mogelijkheden toegankelijk te maken voor een breder publiek, wil Giel specifiek de barrières doorbreken die sommige mensen ervaren wanneer ze overwegen te investeren in Dubai.

Zijn doel is om deze kansrijke investeringsmarkt voor meer mensen toegankelijk te maken, vooral voor degenen die er nog niet eerder van hebben gehoord.

Eigenaar

— Meier Properties

Olivier Meier Mattern

Olivier, een ervaren investeerder, heeft zijn horizon verbreed door eerder in Nederland en Spanje te investeren. Echter, de aantrekkelijke rendementen op vastgoed in Dubai kon hij niet negeren. Na kennis te hebben gemaakt met de winstgevende mogelijkheden in Dubai, heeft Olivier besloten zijn focus exclusief te richten op deze markt.

Nu wil hij zijn succesvolle ervaringen graag delen met andere investeerders, in de hoop hen ook te inspireren om de voordelen van investeren in Dubai te ontdekken.

Eenvoudig Investeren in Dubai

Ja, ik wil graag starten met investeren in Dubai – Meier Properties maakt het simpel, veilig en rendabel voor u.

Deze website gebruikt cookies om uw webervaring te verbeteren.